fbpx

Intelligente apps, der digitaliserer din virksomhed

MobiSolutions

Igennem vores egenudviklet platform MobiSolutions hjælper vi med udveksling af data mellem medarbejder og virksomhedens økonomisystem. Vi tilbyder en lang række af forskellige moduler primært inden for logistik, salg, service, produktion og rapportering.

Vi har udviklet en række business apps, der taler sammen med virksomhedernes økonomisystem. Vores apps har til formål at digitalisere de ofte manuelle og tidskrævende arbejdsprocesser samt forbedre den interne kommunikation i virksomheden. Desuden har vi udviklet en række apps med fokus på selvbetjening hos dine medarbejdere. 

Little Beacon

En platform på toppen af virksomhedens økonomisystem

Vores platform er udviklet på toppen af de mest kendte økonomisystemer, og giver et realtids- billede af disse. Der er ikke længere behov for at vente på langsomme synkroniseringer.

Ved at bygge på toppen af det eksisterende økonomisystem, og ikke kun integrere med dette, får vi valideret data helt ud i alle led af virksomheden, og styrker derfor den interne kommunikation. 

App suite

Rapportering

Selvbetjening

Planboard

Banner

Vi fjerner behovet for en kompleks add-on strategi i virksomheden

Med MobiSolutions dækker vi virksomhederne bredt, og fjerner behovet for en kompleks add-on strategi til håndtering af ikke-administrative behov for integration blandt medarbejdere og kunder.

Vi drifter i dag en større mængde kunder – alt fra store til små danske og internationale virksomheder. Vi processerer mere en 1.000.0000 transaktioner pr. måned igennem vores platform hos Microsoft.

Little Beacon © 2008 – 2024
Vestergade 75C, 1. sal, 5000 Odense C
CVR: 31346576

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål elller blot ønsker at komme i kontakt med os. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller benytte nedenstående formular.