fbpx

En komplet logistikløsning til din virksomhed

Mobisolutions Lager

Logistik

Effektivisér den måde, som du modtager, tæller, flytter og plukker varer på. Du får hurtigt et overblik over både produktionsordrer og pluklinjer samt lagerbeholdning på varer eller lokationer.

Optimér dine arbejdsprocesser

MobiSolutions Logistik er for dig, der ønsker at optimere og strømline din virksomheds lagerstyring og bryde med de manuelle rutiner. Du har altid alle relevante oplysninger lige ved hånden via en Apple- eller Android-enhed.

Din lagermedarbejder bliver udstyret med en mobil enhed. Det kan eksempelvis være en tablet, smartphone eller en scanner. Lagermedarbejderen kan fra én og samme app udføre alt lige fra lagerforespørgsel og varemodtagelse til pluk og vareoptælling. Dette effektiviserer arbejdsgangen for lagermedarbejderen, men i den grad også for fx sælgerne og ledelsen, som kan følge med i nøgletallene direkte.

Økonomisystemer

Styresystemer

Generelt

Flyt en vare fra én lokation til en anden lokation ved at scanne stregkoder.

Vis pluklister og pluk varer fra lager – og gør det ud fra både serienummer eller batch.

Optæl en vare eller en lokation enten som status eller løbende optælling.

Vis åbne indkøb og tast nemt og enkelt de modtagne varer ind i systemet.

Håndtér nemt og enkelt integrationen med DHL, GLS, PostNord m.fl.

Tjek lagerbeholdningen på en vare eller lokation ved hjælp af en simpel forespørgsel.

Se produktionsordrer og pluklinjer – og pluk varer fra varelager til en produktion.

Print og design labels og rapporter, så du har styr på dine varer, lige fra de bliver modtaget.

Få et overblik på vareforbrug til projekter og håndtering af vareflytning mellem lager og bil.

Produkter kan opsættes med både farve, størrelse og diverse andre konfigurationer.

Vi understøtter brugen af både batches og serienumre for langt større kompabilitet.

Du kan nemt scanne forskellige stregkoder – vi understøtter blandt EAN, QR og GS1 (128).

Samarbejder med dit økonomisystem

Ligesom vores andre apps samarbejder lager-app’en med dit eksisterende økonomisystem, og som gør det nemt at digitalisere måden, din virksomhed arbejder på. Det hele er bygget ovenpå forretningslogikken i Microsoft Dynamics, Uniconta og Azure. Det er alt sammen er baseret på en unik platform. Du får herved kun én leverandør til din løsning, hvor du kan forenkle og optimere dine processer. 

Slut med løse papirer

Med MobiSolutions taster du data ind lige på stedet – og det naturligvis uafhængigt af hjemmenetværket. Lagersystemet fungerer problemfrit på både WiFi og 4G. Det betyder, at har I fx ikke trådløst netværk på jeres lager, så kører systemet nemt via 4G.

Altid opdateret

I behøver derfor ikke længere bruge tid på håndskrevne notater og manuel indtastning. Der er online adgang til lagerbeholdningen, så du kan se det nøjagtige billede af jeres lagersituation. Dette gør, at du altid har alle relevante data lige ved hånden til at træffe beslutninger ud fra. Det giver større fleksibilitet og større overblik.

Hvordan foregår det praktisk?

MobiSolutions bliver integreret med jeres nuværende økonomisystem. Det betyder, at jeres data altid er opdateret og synkroniseret i det øjeblik, de bliver tastet ind. Selvfølgelig helt sikkert og krypteret. Vores løsning er udviklet til Android og iOS.

Little Beacon © 2008 – 2024
Vestergade 75C, 1. sal, 5000 Odense C
CVR: 31346576

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål elller blot ønsker at komme i kontakt med os. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller benytte nedenstående formular.