fbpx

Nem tidsregistrering og jobplanlægning

Mobisolutions Come & Go

Shopfloor

En nem og hurtig måde for dine medarbejdere at registrere både tid, opgaver og fravær på arbejdspladsen. Med integration til diverse lønsystemer kan du nemt afregne løn.

Optimér dine arbejdsprocesser

Med MobiSolutions Shopfloor tilbyder vi virksomhedens produktion en langt nemmere måde at registrere tid og vareforbrug på både projekter og produktionsordre. Og med vores smarte planlægningsmodul skaber vi et hurtigt overblik over ressourcebehovet i virksomheden.

Din medarbejder bliver udstyret med en mobil enhed. Det kan eksempelvis være en tablet eller en smartphone. Medarbejderen kan fra én og samme app se både pluk- og styklister, starte, afslutte og dokumentere opgaver samt stemple ind og ud på arbejdspladsen. Dertil kan du planlægge virksomhedens aktiviteter med vores gantt-planlægning, og med integration til en lang række lønsystemer, kan du nemt afregne løn for dine medarbejdere.

Økonomisystemer

Styresystemer

Generelt

Produktion Stempelur

Stempelur

Denne funktion gør det hurtigt at stemple ind og ud på arbejdspladsen – enten med det samme eller fra et fastsat tidspunkt.

Produktion

Produktion

Her får du en smart integration til virksomhedens montage- og produktionssmodul.

Produktion Projekt Salg

Projekt / Sag

Du får ligeledes integration til virksomhedens projekt-  og sagsmodul.

Produktion Statistik

Statistik

Registrer nemt de materialer, der bliver brugt i forbindelse med udførelsen af en opgave.

Produktion Vikar

Vikar

Mulighed for login til vikarer, der er tilknyttet virksomheden samt mulighed styring af tiden, der registereret af disse personer.

Produktion Gaestelogin

Gæste-login

Besøgende har mulighed for at logge ind og melde deres ankomst – med automatisk notificering til den rette i virksomheden.

Produktion Vagtplaner

Vagtplaner

Med de indbyggede vagtplaner får du et godt overblik over, hvornår dine medarbejdere hver især arbejder med bestemte opgaver.

Produktion Dokumentation

Dokumentation

Alle medarbejdere har adgang til relevant dokumentation på både opgave- og produktionsruteniveau.

Produktion Login metoder

Login-metoder

Mulighed for at logge ind ved at scanne dit ID-kort, benytte et beacon, indtaste pinkode eller ved ansigtsgenkendelse.

Produktion Afregning af lon

Afregning af løn

Gør afregning og administration af løn overskuelig med integrationen til en ække lønsystemer – heriblandt Danløn, Visma Dataløn, Zenegy, samt Lessorløn.

Produktion Spritdispenser

Spritdispenser

Med den indbyggede spritdispenser i vores stander kan du nemt få desinficeret dine hænder og minimere eventuel smittte. 

Samarbejder med dit økonomisystem

Ligesom vores andre apps samarbejder lager-app’en med dit eksisterende økonomisystem, og som gør det nemt at digitalisere måden, din virksomhed arbejder på. Det hele er bygget ovenpå forretningslogikken i Microsoft Dynamics, og er baseret på en unik platform. Du får herved kun én leverandør til din løsning, hvor du kan forenkle og optimere dine processer. 

Slut med løse papirer

Med MobiSolutions taster du data ind lige på stedet – og det naturligvis uafhængigt af hjemmenetværket. Din app kører problemfrit på både WIFI og 4G, og der er derfor mulighed for at foretage registreringer mens, du er offline.

Altid opdateret

I behøver derfor ikke længere bruge tid på håndskrevne notater og manuel indtastning. Der er online adgang til lagerbeholdningen, så du kan se det nøjagtige billede af jeres lagersituation. Dette gør, at du altid har alle relevante data lige ved hånden til at træffe beslutninger ud fra. Det giver større fleksibilitet og større overblik.

Hvordan foregår det praktisk?

MobiSolutions bliver integreret med jeres nuværende økonomisystem. Det betyder, at jeres data altid er opdateret og synkroniseret i det øjeblik, de bliver tastet ind. Selvfølgelig helt sikkert og krypteret. Vores løsning er udviklet til Android og iOS.

Little Beacon © 2008 – 2024
Vestergade 75C, 1. sal, 5000 Odense C
CVR: 31346576

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål elller blot ønsker at komme i kontakt med os. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller benytte nedenstående formular.