Et smart værktøj til datarapportering

Viewer

Med Viewer – vores revolutionerende rapporteringsværktøj – får du mulighed for at trække data ud og sende det videre til udvalgte devices i form af rapporter, labels og dashboards.

Datarapportering på den smarte måde

MobiSolutions Viewer er for dig, der ønsker at få vist udvalgte data på tværs af enheder og personer i virksomheden. Du har altid alle relevante oplysninger lige ved hånden, og kan nemmere træffe de rette beslutninger.

Du kan nemt trække data ud fra diverse økonomisystemer og datakilder, og få disse præsenteret i form af enten rapporter, dashboards eller labels. Du skaber med andre ord en langt bedre indsigt hos alle relevante personer i virksomheden, og forbedrer den interne kommunikation på tværs af afdelinger samt øger både salg og produktivitet blandt dine medarbejdere.

Kører på

Viser data fra

Viewer Rapporter

Rapporter

Byg dine egne rapporter, og gør dem let tilgængelige både internt og eksternt for medarbejdere og forsyningskæde. Du kan benytte data fra diverse datacentre og økonomisystemer, og derved skabe bedre indsigt i disse for alle relevante personer i virksomheden.

Viewer Dashboards

Dashboards

Byg egne dashboards, og få nemt og sikkert vist disse på dine enheder. Dashboards kan tilgås både online og offline, og fungerer ligeledes godt i forbindelse med både salg og forsyningskæde.  Kombinér data fra diverse datakilder og -centre, og skab den bedste indsigt i dine data.

Viewer Labels

Labels

Print labels direkte fra dine forskellige enheder, og tilpas disse, så de imødekommer virksomhedens forretningskrav. Du kan benytte dig af både EAN, QR og en masse andre formater.  Vi understøtter langt de flerste desktop- og mobilprintere, som du finder på markedet i dag.

Viewer Infoskaerme

Infoskærme

Brug infoskærme til at skabe bedre forståelse for udvalgte data hos alle dine medarbejdere.  Du kan få vist både dashboards og andre vigtige informationer på udvalgte skærme. Dette forbedrer kommunikationen i virksomheden og øger både salg og produktivitet.

KPI'er præsenteret i realtid

De vigtigste oplysninger vises i realtid på et Dashboard – en enkelt paged, grafisk præsentation af virksomhedens Key Performance Indicators (KPI’er) og deres aktuelle status sammen med tidligere trends.

Generer rapporter på et par sekunder

indeholder foruddefinerede beregninger – vi har allerede gjort det hårde arbejde, så alt du skal gøre er at generere de rapporter, du har brug for. Du bestemmer, hvilke oplysninger din rapport skal indeholde, og om det er en omfattende eller en mere enkel analyse, du har brug for, tager det samme tid at generere rapporten – kun få sekunder!

Få adgang hvor som helst

Du kan få adgang til dit dashboard og dine rapporter uanset hvilken platform du bruger (computer, tablet eller smartphone), og uanset hvor du er. Baseret på dine behov beslutter du hvad dit dashboard og rapporter skal indeholde!