fbpx

Vores partnere betyder meget for os

Partnere

Vores partnere betyder meget for os, og vi er altid på udkig efter nye potentielle partnere, der kan hjælpe os med at sælge vores mobilløsning til virksomheder rundt om i verden.

Vi er utroligt stolte af samarbejdet med vores mange forskellige partnere, og sammen udvekler vi en masse inspiration, gode idéer og nye potentielle salgsemner. Har din virksomhed lyst til at blive en fast del af vores partnernetværk, og kunne I tænke jer at drage nytte af de mange fordele ved at være med i et partnernetværk, så klik på nedenstående link og send os en besked. 

logo big

Flexible Development

Flexible Development er en Uniconta-forhandler med dybdegående erfaring. De tilbyder kompetente ERP-konsulenter til smidig overgang fra andre økonomisystemer som C5 eller e-conomic.

De forhandler Uniconta, tilbyder kurser og løbende support. Deres fokus er at gøre overgangen problemfri og tilpasse løsningen efter kundens behov med Uniconta’s fleksible Microsoft-baserede teknologi.

I samarbejde med Flexible og Little Beacon undgås ineffektivitet og spildtid. Dertil fås en veludbygget værktøjskasse til den ønskede virksomheds økonomi.

www.flexible.dk

Unicontapartner
Thors data

Thors-Data

Thors-Data er en førende leverandør af skræddersyede ERP-løsninger til virksomheder i Jylland, der kombinerer omfattende forretningsforståelse med avancerede tekniske færdigheder.

De specialiserer sig i populære ERP-applikationer som Uniconta, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5, og tilbyder også den avancerede LaserNet Input/Output Management-platform.

Virksomhedens nøgleværdier er fokuseret omkring service, kvalitet og grundighed, hvilket afspejles i deres dedikation til at levere skræddersyede løsninger af højeste standard til deres kunder i samarbejde med Little Beacon.

www.thors-data.dk

Unicontapartner
400x200 Addpro

AddPro

AddPro er en ledende applikations- og cloudintegrator, der tilbyder omfattende IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Deres fokus ligger på outsourcing, serverdrift, help desk-support, backup, 24/7 overvågning og service management. Med en dedikation til at forstå kundernes behov tilbyder de skræddersyede løsninger, der matcher virksomhedernes specifikke krav.

Med et stort team af over 450 ansatte er AddPro en pålidelig partner, der konstant stræber efter at forbedre og skabe konkurrencedygtige løsninger for deres kunder.

www.addpro.dk

Unicontapartner
scanditek logo 146fa48f

Scanditek

Scanditek er en full-service IT-partner, der hjælper virksomheder og offentlige institutioner med de optimale IT-løsninger. Deres målgrupper omfatter små og mellemstore virksomheder.

Inden for økonomisystemer og netværksløsninger tilbyder de et bredt udvalg af produkter og services, som de skræddersyr til den enkelte kundes behov. De bygger på over 20 års erfaring og er blandt de førende inden for vores kompetenceområder, herunder blandt andet Wi-Fi.

 

 

www.scanditek.dk

Unicontapartner
Concept Data

Concept Data

Concept Data er en etableret virksomhed med speciale i Uniconta, der tilbyder dedikeret support gennem et erfarent supportteam. De driver deres eget Uniconta kursuscenter for at maksimere kundernes systemforståelse.

Virksomheden har et dedikeret udviklingsteam, der kontinuerligt forbedrer deres løsninger tilpasset kundernes behov. Deres erfarne salgsteam fokuserer på at matche kunder med den rette løsning, og med mere end 7 års brancheerfaring kan de sikre overholdelse af bogføringslovgivningen. 

www.conceptdata.dk

Unicontapartner

DataComfort

DataComfort leverer, implementerer og servicerer komplette IT-løsninger til danske virksomheder.

Hos DataComfort er vi eksperter i at skabe individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vore erfarne konsulenter har et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, og vi kan derfor hurtigt og effektivt rådgive og udarbejde løsninger, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

www.datacomfort.dk

Unicontapartner
305653965 442187727930825 8684117415219831751 n

JF-Data

JF-Data, grundlagt i 1981, specialiserer sig i IT-support, B2B-rådgivning, projektstyring og skræddersyede løsninger. Deres team af Microsoft-certificerede specialister leverer effektive hard- og softwareløsninger samt web- og CMS-systemer. 

Med fokus på trivsel, uddannelse og viden stræber JF efter at yde professionel rådgivning og support og er en del af CoworkIt, en landsdækkende IT-serviceleverandør. Deres omfattende support og løsninger sikrer stabil drift af netværk og IT-systemer og fokuserer på at levere værdi for pengene og tilpasse løsninger til virksomhedernes behov.

www.jf-data.com

Unicontapartner
contadata logo

ContaData

ContaData, dannet i samarbejde mellem Morsing Data og PM-Solutions i december 2021, er et konsulent- og rådgivningsfirma specialiseret i Uniconta og teknisk IT-infrastruktur.

Med baggrund i Morsing Datas ekspertise inden for ERP-systemer og PM-Solutions stærke tekniske baggrund tilbyder ContaData omfattende løsninger, herunder servere, netværksløsninger, Microsoft Office 365, Azure og professionelt webdesign. Deres fælles mål er at støtte virksomheder i at opnå succes og effektivitet gennem Uniconta og teknologiske infrastrukturløsninger.

www.contadata.dk

Unicontapartner
Ladefoged IT

Ladefoged IT

Vi rådgiver & installerer IT-løsninger og sætter dem i drift, vi understøtter vore kunders forretningsgange og derved vore kunders konkurrencekraft, effektivitet, rentabilitet og overblik.

Vi leverer ikke hurtige, “smarte” IT-løsninger; men ærlige, velkendte driftsstabile løsninger i et konstruktivt tæt samarbejde med vore kunder og leverandører.

Det er vores mission at tilbyde vore kunder fremtidssikrede løsninger. 

www.ladefoged-it.dk

Unicontapartner
Microsoft Business Central-partner
Logo1 website

Dynamics Inspire

Dynamics Inspire er eksperter i Microsoft Dynamics produkterne – XAL, C5, NAVISION og Business Central 365.

Med EAZYwork, EAZYtime og EAZYdocs, så har de specialiseret sig i digitalisering og automatisering af hele Entreprenør-branchen.

Derudover hjælper de også produktions- og handelsvirksomheder med Microsoft nyeste løsninger i tæt samspil med LitteBeacon og andre softwarepartnere.

www.dynamicsinspire.dk

Knowledge Partner

Knowledge Partner

Knowledge Partner tager generelt set rollen som rådgiver mellem virksomheden og NAV leverandøren. De sikrer sig, at de forretningsmæssige behov bliver opfyldt ved en implementering og at platformen testes.

Samtidig støtter de projektlederen, så det derved sikres, at leverancen indeholder de aftalte elementer og leveres rettidigt samt lever op til den aftalte kvalitet.

 

www.knowledgepartner.dk

Microsoft Business Central-partner
Microsoft Business Central-partner
BDL Logo Sort Orange

BDL

BDL er en førende totalleverandør af Microsoft-baserede ERP-løsninger, herunder Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV og Power Platform. Deres standardbaserede løsninger er designet til at være langtidsholdbare og let integrerbare, hvilket sikrer en konstant udvikling.

Virksomheden fokuserer på at imødekomme behovene hos små og mellemstore virksomheder med omfattende ERP-systemer. BDL tilbyder en personlig samarbejdsoplevelse, der bygger på tillid og skræddersyet rådgivning, hvilket afspejler deres fokus på kundens individuelle behov og IT-udfordringer.

www.bdl.dk

Skaermbillede 2023 11 09 094646

Dynamics World

Dynamics World fungerer som en paraplyorganisation for virksomheder, der specialiserer sig i salg, implementering og support af Microsofts primære ERP-produkter, herunder Business Central (BC) og Finance & Operation (F&O). Under denne paraply findes AX World, der fokuserer på Dynamics AX og Axapta, og Dynamics BC World, der håndterer Dynamics NAV og Navision.

Virksomheden prioriterer høj kvalitet og integritet i deres arbejde og undgår praksis, hvor kunder betaler for partneres personaleuddannelse. Deres tilgang til ERP-løsninger er drevet af deres ønske om at opretholde et ærligt og etisk arbejdsmiljø.

www.dynamics-world.dk

Microsoft Business Central-partner
Codeex

Codeex

Codeex har mere end 20 års erfaring med at designe og implementere lager- og distributionsløsninger.

Med udgangspunkt i uafhængig rådgivning om bl.a. plukkevogne, håndterminaler, stregkodescannere og etiketteprinter skaber de sammen med Little Beacon effektiviseringsgevinster for et bredt udvalg af danske virksomheder.

 

www.codeex.dk

Hardwarepartner
Atea

ATEA

ATEA er meget mere end leverandør af it-produkter. De leverer viden til at løse hverdagens udfordringer.

De giver svar på svære spørgsmål og råd til vækst. Derudover deler de løsninger med bl.a. Little Beacons Mobisolutions, der får arbejdsdagen til at glide.

Og de deler bord med de dygtigste beslutnings-tagere, når den strategiske it-kurs skal sættes.

www.atea.dk

Hardwarepartner
NPT logo DBG 2020 HighRes 004 scaled

Norris Print-Tech

Norris Print-Tech A/S er en førende leverandør inden for stregkodeteknologi og labels/etiketter i Danmark.

Med fokus på kvalitet og detaljer tilbyder virksomheden totalløsninger samt individuelle produkter, herunder labelprintere, applikatorer, labelmaterialer, thermo transfer farvebånd, stregkodescannere, håndterminaler, truckterminaler, industritablets og softwareløsninger. 

Med en dedikeret stab på 28 medarbejdere og kontrolleret vækst siden 1986 er Norris Print-Tech en pålidelig samarbejdspartner i IT-branchen, der stræber efter langvarige relationer baseret på kvalitet og troværdighed.

www.npt.dk

Hardwarepartner
BB data site

BB Data

BB Data er en totalleverandør af effektive løsninger til lager- og logistiksystemer. De tilbyder skræddersyede stregkodebaserede dataopsamlingsløsninger, der passer til forskellige brancher som sundhedssektor, lager og logistik samt industriel produktion.

Med over 40 års erfaring tilbyder de hardware, labelsalg, softwareudvikling og support. Deres fokus er på rådgivning, teknologiudvikling og dialog med kunderne for at sikre optimale og langtidsholdbare løsninger.

BB Data er kendt for konkurrencedygtige priser, kompetent rådgivning, og dedikation til at hjælpe kunderne med at optimere deres forretning.

www.bbdata.dk

Hardwarepartner
Telia Enterprise

Telia Erhverv

Telia Erhverv hjælper hver dag virksomheder med at optimere og udnytte de digitale muligheder, som moderne teknologi giver.

Ved hjælp af Nordens stærkeste netværk forbinder vi mennesker, systemer og data for at gøre tingene lettere, smartere og mere effektive.

Med løsninger inden for alt fra fx mobiltelefoni, kundeservice og omstilling til cybersikkerhed og flådestyring (IoT), står vi klar til at rådgive om de muligheder, der kan være med til at optimere netop jeres forretning.

 

www.teliacompany.com

Teknologipartner
Visma Dataløn

Visma DataLøn

Visma DataLøn giver allerede 60.000 kunder ro i maven, når de laver løn. Med lønsystemet DataLøn er du sikker på, at lønnen kører, som den skal.

Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du eksempelvis ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden.

Det hele sker nemlig automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver. 

 

www.dataloen.dk

Teknologipartner
logo shipmondo

Shipmondo

Shipmondo er en dansk platform som tilbyder en bred vifte af løsninger til håndtering af forsendelser og logistik.

De tilbyder værktøjer, der hjælper virksomheder med at administrere deres forsendelsesprocesser mere effektivt, herunder sammenligning af fragtpriser, sporing af forsendelser og automatisering af forsendelsesadministration.

Gennem et samarbejde med Little Beacon kan virksomhederne drage fordel af Shipmondos forsendelsesværktøjer og integrationer for at sikre, at deres produkter når kunderne sikkert og til tiden.

www.shipmondo.com

Teknologipartner

Uniconta

Little Beacon er din førende partner inden for mobilteknologi og digitale løsninger, med speciale i logistik og produktion.

Uniconta leverer økonomistyringssoftware til virksomheder og organisationer. Deres software er designet til at være brugervenlig, fleksibel, og det sigter mod at hjælpe virksomheder med at optimere deres drift og forbedre deres produktivitet.

Gennem vores partnerskab kan Mobisolutions integreres som et solidt plugin til Uniconta, hvilket giver dig skræddersyede løsninger og værktøjer til at optimere dine forretningsprocesser. Brugen af begge kan forme fremtiden for logistik, produktion og service, og sikre din virksomheds succes.

www.uniconta.com

Integrationspartner
654509b873434ce405b4bd34 Dynamics 365 Business Central icon logo color 1 1024x287 1

Microsoft Business Central

Tekst kommer…

 

 

 

 

 

 

www.microsoft.com

Integrationspartner
honeywell

Honeywell

Honeywell er en førende virksomhed inden for automatiseret identifikation og datafangst (AIDC) samt industrielle produkter, der leverer mobile computere, printere og datafangstenheder til at forbedre produktiviteten i virksomheder globalt.

Honeywell tilbyder en bred vifte af produktivitetsløsninger, herunder mobile computere tilpasset forskellige branchers behov, stregkodescannere designet til forskellige forretningskrav, printere tilpasset forskellige miljøer og behov samt RFID-løsninger til en række markeder.

Little Beacon er officiel performance partner med Honeywell. 

www.honeywell.com

Producent
Zebra Technologies logo.svg

Zebra Technologies

Zebra er en af verdens førende mærker inden for stregkodeudstyr og scannere, kendt for deres høje kvalitet og omfattende udvalg af produkter med særlige egenskaber og kvaliteter.

Virksomheden er anerkendt for sin innovative tilgang til forretning, der altid søger at skabe og implementere ny teknologi og funktioner i deres produkter. Zebra tilbyder et bredt udvalg af stregkodescannere, der er designet til at imødekomme forskellige behov i forskellige industrier.

Little Beacon er officiel business partner med Honeywell. 

www.zebra.com

Producent
proglove logo

ProGlove

ProGlove specialiserer sig i bærbare scannere på hånden designet til at forbedre effektiviteten i industrielle processer. Disse avancerede enheder tilbyder hands-free betjening, hvilket gør det muligt for medarbejdere at arbejde mere effektivt og bekvemt.

Med deres ergonomiske design og lette konstruktion sikrer ProGloves scannere optimal komfort og bevægelsesfrihed. De leverer hurtig og pålidelig stregkodescanning, hvilket muliggør realtidsdatafangst og problemfri integration med eksisterende systemer.

www.proglove.com

Producent
8136a595 23d5 418e b357 629e67e48982

Chainway

Chainway Information Technology Co., Ltd. er en førende udbyder af dataindsamlingsprodukter og løsninger, der specialiserer sig i RFID, stregkoder og biometriske teknologier.

Med fokus på at forbedre effektiviteten og produktiviteten samt reducere driftsomkostningerne for kunder i forskellige brancher er Chainways dataindsamlingsterminaler bredt anvendt inden for logistik, transport, sundhedssektoren, finans, detailhandel, el, produktion, sikkerhed, lager og store udstillinger. Virksomheden prioriterer pålidelige og avancerede produkter og løsninger for at imødekomme de varierede behov hos deres kunder.

www.chainway.net

Producent
301879024 611359773992560 6897809577197035306 n

Rcstars

RCStars er en veletableret producent af digital signage og displayløsninger med et bredt udvalg af produkter, herunder LCD-digitale skilte, udendørs og indendørs skærme, touchskærme, interaktive kiosker, vejvisende kiosker, touchborde, LCD-videovægge og medieafspillerbokse. Deres sortiment omfatter skærme i forskellige størrelser og former, der er velegnede til forskellige applikationer.

Virksomheden betjener kunder over hele verden og har opnået anerkendelse for deres dedikation til kvalitet og avanceret design inden for branchen.

 

www.rcstarsgroup.com

Producent
i3 technologies.jpg

i3-Technologies

i3 er en innovativ virksomhed, der leverer avancerede interaktive teknologiløsninger til både erhvervslivet og uddannelsessektoren.

Deres skræddersyede hardware og software er designet til at forbedre samarbejdet og kommunikationen på tværs af teams og andre funktioner. Med fokus på brugervenlighed og fleksibilitet tilbyder i3 en række berøringsfølsomme skærme og interaktiv software, der letter deling og annotering af ideer i realtid. 

I3 er dedikeret til at levere næste generations interaktiv teknologi og skabe komplette, skræddersyede løsninger til en bred vifte af læringsmiljøer og virksomhedsmiljøer.

www.i3-technologies.com

Producent
Little Beacon © 2008 – 2024
Vestergade 75C, 1. sal, 5000 Odense C
CVR: 31346576

Bliv Partner

For at hjælpe os godt i gang har vi brug for nogle oplysninger først.
Udfyld venligst formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.