fbpx

Vores partnere betyder meget for os

Partnere

Vores partnere betyder meget for os, og vi er altid på udkig efter nye potentielle partnere, der kan hjælpe os med at sælge vores mobilløsning til virksomheder rundt om i verden.

Vi er utroligt stolte af samarbejdet med vores mange forskellige partnere, og sammen udvekler vi en masse inspiration, gode idéer og nye potentielle salgsemner. Har din virksomhed lyst til at blive en fast del af vores partnernetværk, og kunne I tænke jer at drage nytte af de mange fordele ved at være med i et partnernetværk, så klik på nedenstående link og send os en besked. 

Logo1 website

Dynamics Inspire

Dynamics Inspire er eksperter i Microsoft Dynamics produkterne – XAL, C5, NAVISION og Business Central 365.

Med EAZYwork, EAZYtime og EAZYdocs, så har de specialiseret sig i digitalisering og automatisering af hele Entreprenør-branchen.

Derudover hjælper de også produktions- og handelsvirksomheder med Microsoft nyeste løsninger i tæt samspil med LitteBeacon og andre softwarepartnere.

Codeex

Codeex

Codeex har mere end 20 års erfaring med at designe og implementere lager- og distributionsløsninger.

Med udgangspunkt i uafhængig rådgivning om bl.a. plukkevogne, håndterminaler, stregkodescannere og etiketteprinter skaber vi sammen med Little Beacon effektiviseringsgevinster for et bredt udvalg af danske virksomheder.

Knowledge Partner

Knowledge Partner

Vi tager rollen som rådgiver mellem jeres virksomhed og NAV leverandøren. Vi sikre at de forretningsmæssige behov bliver opfyldt ved en implementering og at platformen testes.

Samtidig støtter vi projektlederen, så det derved sikres, at leverancen indeholder de aftalte elementer og leveres rettidigt samt lever op til den aftalte kvalitet.

Telia Enterprise

Telia Erhverv

Telia Erhverv hjælper hver dag virksomheder med at optimere

og udnytte de digitale muligheder, som moderne teknologi giver.

Ved hjælp af Nordens stærkeste netværk forbinder vi mennesker, systemer og data for at gøre tingene lettere, smartere og mere effektive.

Med løsninger inden for alt fra fx mobiltelefoni, kundeservice og omstilling til cybersikkerhed og flådestyring (IoT), står vi klar til at rådgive om de muligheder, der kan være med til at optimere netop jeres forretning.

Visma Dataløn

Visma DataLøn

Visma DataLøn giver allerede 60.000 kunder ro i maven, når de laver løn. Med lønsystemet DataLøn er du sikker på, at lønnen kører, som den skal.

Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du eksempelvis ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden.

Det hele sker nemlig automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver. 

Atea

ATEA

Atea er meget mere end leverandør af it-produkter. Vi leverer viden til at løse hverdagens udfordringer.

Vi giver svar på svære spørgsmål og råd til vækst. Vi deler de lette løsninger, der får arbejdsdagen til at glide.

Og vi deler bord med de dygtigste beslutnings-tagere, når den strategiske it-kurs skal sættes.