fbpx

Vores partnere betyder meget for os

Partnere

Vores partnere betyder meget for os, og vi er altid på udkig efter nye potentielle partnere, der kan hjælpe os med at sælge vores mobilløsning til virksomheder rundt om i verden.

Vi er utroligt stolte af samarbejdet med vores mange forskellige partnere, og sammen udvekler vi en masse inspiration, gode idéer og nye potentielle salgsemner. Har din virksomhed lyst til at blive en fast del af vores partnernetværk, og kunne I tænke jer at drage nytte af de mange fordele ved at være med i et partnernetværk, så klik på nedenstående link og send os en besked. 

Logo1 website

Dynamics Inspire

Dynamics Inspire er eksperter i Microsoft Dynamics produkterne – XAL, C5, NAVISION og Business Central 365.

Med EAZYwork, EAZYtime og EAZYdocs, så har de specialiseret sig i digitalisering og automatisering af hele Entreprenør-branchen.

Derudover hjælper de også produktions- og handelsvirksomheder med Microsoft nyeste løsninger i tæt samspil med LitteBeacon og andre softwarepartnere.

Codeex

Codeex

Codeex har mere end 20 års erfaring med at designe og implementere lager- og distributionsløsninger.

Med udgangspunkt i uafhængig rådgivning om bl.a. plukkevogne, håndterminaler, stregkodescannere og etiketteprinter skaber vi sammen med Little Beacon effektiviseringsgevinster for et bredt udvalg af danske virksomheder.

Knowledge Partner

Knowledge Partner

Vi tager rollen som rådgiver mellem jeres virksomhed og NAV leverandøren. Vi sikre at de forretningsmæssige behov bliver opfyldt ved en implementering og at platformen testes.

Samtidig støtter vi projektlederen, så det derved sikres, at leverancen indeholder de aftalte elementer og leveres rettidigt samt lever op til den aftalte kvalitet.

Telia Enterprise

Telia Erhverv

Telia Erhverv hjælper hver dag virksomheder med at optimere

og udnytte de digitale muligheder, som moderne teknologi giver.

Ved hjælp af Nordens stærkeste netværk forbinder vi mennesker, systemer og data for at gøre tingene lettere, smartere og mere effektive.

Med løsninger inden for alt fra fx mobiltelefoni, kundeservice og omstilling til cybersikkerhed og flådestyring (IoT), står vi klar til at rådgive om de muligheder, der kan være med til at optimere netop jeres forretning.

Visma Dataløn

Visma DataLøn

Visma DataLøn giver allerede 60.000 kunder ro i maven, når de laver løn. Med lønsystemet DataLøn er du sikker på, at lønnen kører, som den skal.

Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du eksempelvis ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden.

Det hele sker nemlig automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver. 

Atea

ATEA

Atea er meget mere end leverandør af it-produkter. Vi leverer viden til at løse hverdagens udfordringer.

Vi giver svar på svære spørgsmål og råd til vækst. Vi deler de lette løsninger, der får arbejdsdagen til at glide.

Og vi deler bord med de dygtigste beslutnings-tagere, når den strategiske it-kurs skal sættes.

logo big

Flexible Development

Flexible Development er din Uniconta-forhandler med dybdegående erfaring. Vi tilbyder kompetente ERP-konsulenter til smidig overgang fra andre økonomisystemer som C5 eller e-conomic.

Vi forhandler Uniconta, tilbyder kurser og løbende support. Vores fokus er at gøre overgangen problemfri og tilpasse løsningen efter dine behov med Uniconta’s fleksible Microsoft-baserede teknologi.

Så undgå ineffektivitet og spildtid med vores hjælp og få en veludbygget værktøjskasse til din virksomheds økonomi.

BB data site

BB Data

BB Data er en totalleverandør af effektive løsninger til lager- og logistiksystemer. De tilbyder skræddersyede stregkodebaserede dataopsamlingsløsninger, der passer til forskellige brancher som sundhedssektor, lager og logistik samt industriel produktion.

Med over 40 års erfaring tilbyder de hardware, labelsalg, softwareudvikling og support. Deres fokus er på rådgivning, teknologiudvikling og dialog med kunderne for at sikre optimale og langtidsholdbare løsninger.

BB Data er kendt for konkurrencedygtige priser, kompetent rådgivning, og dedikation til at hjælpe kunderne med at optimere deres forretning.

Little Beacon © 2008 – 2023
Vestergade 75C, 1. sal, 5000 Odense C
CVR: 31346576

Bliv Partner

For at hjælpe os godt i gang har vi brug for nogle oplysninger først.
Udfyld venligst formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.