fbpx

SFÅ

Velkommen alle OB-fans og podcastlyttere!

Hos Little Beacon udvikler vi apps, der gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere strømlinet. Vi har udviklet en add-on til dit økonomisystem, som får alle dine ender til at mødes. Fra salg til lagerbeholdning – og alt derimellem.

Læs mere
Header Little BeaconXSFAa

Et super supplement til dit Økonomisystem

Hos Little Beacon samler vi trådene og forbinder virksomhedens medarbejdere og kunder i dit økonomisystem – i én samlet løsning indenfor salg, service, logistik og produktion.

Herunder har vi linket til nogle kundecases, hvor vi præsenterer hvordan et samarbejde med Little Beacon kan se ud:

Vi kan hjælpe dig med din...

Logistik

Ingen har nogensinde klaget over at have det fulde overblik. Vi har i hvert fald aldrig hørt om det. Med MobiSolutions Logistik taber du aldrig tråden. Vi gør det nemt for dig at modtage, tælle, flytte og plukke varer. Det er så nemt, at der ikke er mere at sige om det.

Produktion og Scanning Billede
NY

Tidsregistrering

Det skal aldrig blive bøvlet at udbetale løn til ens medarbejdere. Men alligevel bøvler alt for mange virksomheder med at have det rigtige og nødvendige datagrundlag for lønudbetalingerne. Det er slut, hvis du bruger vores løsning. Med MobiSolutions Shopfloor kan dine medarbejdere registrere deres arbejdstid, opgaver og fravær på arbejdspladsen – og når alt er integreret direkte i dit økonomisystem, er det piece of cake at afregne løn.

Salg

Slut med manuelle processer. MobiSolutions Salg er for dig, der ønsker at optimere og strømline din virksomheds arbejdsprocesser og gøre op med manuelt arbejde. Nu har du altid relevante og vigtige oplysninger lige ved hånden.

Din sælger bliver udstyret med en mobilenhed. Det kan eksempelvis være en tablet eller en smartphone. Sælgeren kan fra én og samme app få et komplet overblik over kunder, se indgåede aftaler, fremvise varer fra kataloget og lave en ordre direkte på stedet. Din sælger får med andre ord et moderne salgsværktøj, der giver vedkommende en nem og overskuelig måde at interagere med kunderne på.

Sales 2.0
Service

Service

Du har lige løst en opgave, men … hvordan var det lige med kørsel, materiale og selve ydelsen? Det skal du ikke længere tænke over. Med MobiSolutions Service kan du nemt og enkelt opdatere og dokumentere din arbejdsgang, så du aldrig bliver i tvivl om, hvor lidt … eller hvor meget du skal fakturere dine kunder – og så kan du også tage billeder samt indhente underskrift fra kunden, skulle det være nødvendigt.

Få enderne og enhederne til at mødes – endelig

Sig farvel til tunge og indviklede integrationer og goddag til apps, som gør arbejdet for dig. Hos Little Beacon arbejder vi med apps. Apps, der gør dit arbejde nemmere. Apps, der får enderne og enhederne til at mødes.

MobiSolutions er udviklet på toppen af de mest kendte økonomisystemer, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan du får alle dine data synkroniseret og ajourført. Det er slut med at vente på langsomme – og nogle gange ufuldkomne – synkroniseringer.

Altid ajour

Fra salg til logistik. Dine data sendes straks til dit økonomisystem og giver dig det fulde overblik. Du kan taste en ordre fra din butik, og vupti, den er allerede i systemet. Du kan også taste en ordre hjemme hos en kunde, udskrive en kvittering, og vupti, den ligger allerede i dit økonomisystem.

Logo Little Beacon

Én platform

Du behøver ikke længere shoppe rundt efter forskellige løsninger – og forsøge at binde dem sammen. Vores platform er en one-stop-shop for alle, som enten arbejder med handel, logistik, produktion, og service.

Et super supplement

MobiSolutions erstatter hverken dit økonomisystem eller din POS-løsning. Det er et supplement, et add-on, og en integration, så du kan fortsætte din dagligdag i dine vante rammer. Mange sværger til ét økonomisystem, og det har vi fuld respekt for – og derfor integrerer vi også fuldt ud med de mest anvendte systemer på markedet.

Hooked? Sådan kommer du i gang!
  1. Udfyld formularen herunder, og vi tager kontakt til dig for at høre nærmere om din virksomhed, dine ønsker og dine behov.
  2. Vi hjælper med alt fra opsætning til onboarding. Og sidder klar til at guide dig, hvis du skulle have spørgsmål i opstartsfasen – eller senere.
  3. Der er faktisk ikke et punkt nr. 3. Det har aldrig været nemmere at komme i gang.

Kunne dette være noget for dig?

Book et møde med en af vores sælgere, der med glæde vil fortælle mere om vores løsninger, og hvordan disse kan gøre en forskel for din virksomhed.

Om Little Beacon

Little Beacon er en af Danmarks førende virksomheder inden for apps til ERP-løsninger. Du finder os i hjertet af Odense, og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Vi sidder 15 mand på kontoret, som alle har en passion for og en forståelse af digitalisering. Vi går på arbejde for at binde enderne sammen, så enhederne kan mødes: mobil, scanner, touch, tablet. Ja, hele vejen rundt, så vores kunder får en nemmere hverdag, uanset hvad de arbejder med.

Little Beacon blev stiftet i 2007 af Christer Jensen og er i dag et dansk partnerdrevet appbureau, der fokuserer på digitalisering af arbejdsprocesser og samspillet mellem apps og virksomhedernes økonomisystemer. Hos Little Beacon har vi over den seneste årrække samlet et helt igennem faktisk hold af kompetente personer, der hver dag stræber efter at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Little Beacon © 2008 – 2024
Vestergade 75C, 1. sal, 5000 Odense C
CVR: 31346576

Book et møde

Vi har udviklet en række business apps, der taler sammen med virksomhedernes økonomisystem. Vores apps har til formål at digitalisere de ofte manuelle og tidskrævende arbejdsprocesser samt forbedre den interne kommunikation i virksomheden.

Book et møde med en af vores sælgere, der med glæde vil fortælle mere om vores løsninger, og hvordan disse kan gøre en forskel for din virksomhed.

Christer Jensen

CEO & Partner

Klaus Diers

Sælger