fbpx

Uniconta

Gør din Uniconta-løsning endnu bedre med Little Beacon

Hos Little Beacon udvikler vi apps, der gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere strømlinet. Vi har udviklet en Uniconta-add-on, får alle dine ender til at mødes. Fra salg til lagerbeholdning – og alt derimellem.

Læs mere
Uniconta

Et super supplement til din Uniconta

I mere end 15 år har vi udviklet og skabt add-ons til diverse økonomisystemer. Selvfølgelig har vi også udviklet en tilføjelse til Uniconta. Vi er specialister i dataopsamling og videreformidling af samme.

Så når du har indtastet noget på din Apple- eller Android-enhed, er det tilgængeligt og fuldt synkroniseret i Uniconta. Ingen magi, bar’ ren mekanik. Dit økonomisystem er blot kommet på steroider.

Med vores Uniconta-add-on får du:

  • Sikkerhed for, at dine data er, hvor de skal være (i dit økonomisystem)
  • Det komplette overblik fra salg til lagerbeholdning i reeltid
  • Et stærkt fundament for dine data, så du kan træffe bedre beslutninger
  • Og styr på alle transaktioner og bilag, skulle SKAT en dag spørge

Data spiller en afgørende rolle for alle virksomheder – store som små. Med Little Beacon får du styr på dem uden at sprænge budgettet (og din bankbog).

Herunder ses en kundecase, hvor vi præsenterer hvordan et samarbejde mellem en Uniconta kunde og Little Beacon kan finde sted:

Logistik og Produktion

Med vores Uniconta-add-on gør vi alle de tunge processer lette. Fra logistik til produktion – og alle arbejdsgange derimellem. Du får det fulde overblik og kan nemmere planlægge din produktion.

Vi præsenterer altså en komplet løsning til logistik, som er bygget til at imødekomme alle virksomheder, der arbejder med salg, produktion eller service. Du skal ikke længere være bekymret for at miste overblikket. Vi gør det nemt og overskueligt, så du altid er klar over din kapacitet og kan planlægge din produktion.

Men det er ikke alt. Med vores shopfloor-integration – navnet på vores add-on – kan du følge tid og vareforbrug inklusive avanceret ruteplanlægning.

Med os får du den nødvendige indsigt til at optimere dine arbejdsgange, endda vist som et Gantt-diagram, hvis du ønsker det. Og løsningen kan endda beregne, hvor meget du skal betale dine medarbejdere i løn, baseret på deres tilstedeværelse i virksomheden.

Mulighederne er mange. Vi sørger for, at dine ender og enheder mødes i én løsning.

Produktion og Scanning Billede
NY

Tidsregistrering og Løn

Vi kan vise dig, hvordan du uden bøvl kan gøre tidsregistrering og lønudbetaling til din yndlingsopgave – med Uniconta som økonomisystem.

Det må aldrig blive bøvlet at styre og håndtere tidsregistrering og løn for dine medarbejdere. Vi har løst problematikken med vores Uniconta-add-on til alle slags virksomheder, som har ansatte, og som skal registrere, hvor meget hver enkelt medarbejder arbejder – det klassiske stempelur med moderne mekanik.

Vi har udviklet en tilføjelse til Uniconta, hvor vi har bygget videre på ZENEGY (et system til håndtering af løn) for at gøre det nemt, hurtigt og enkelt for dig at have det forkromede overblik.

Kom hurtigt i gang

Fra kun 550,-

Vi får styr på din tidsregistrering!

Med vores Come&Go app kan dine medarbejdere nemt og enkelt registrere tid, opgaver og fravær på arbejdspladsen. Desuden giver vi mulighed for at få medarbejder- og vikaroverblik, statistik, afregne løn m.m.

Til dig som...

Partner hos Little Beacon

Budskabet er klart. Du ser en værdi i at hjælpe dine kunder med at gøre Uniconta endnu bedre. Tak. Med vores løsning tilføjer du et ekstra lag til dine kunders forretning ved at gøre det nemt og enkelt at indsamle og strømline deres data. Det er værdiskabende – og derfor afgørende for alle virksomheder. Det er vigtigt at understrege: Som partner er vi ikke konkurrenter. Vi er bedste venner.

Kunde i Little Beacon

Du er kunde hos Uniconta, stærkt. Du har valgt et godt og solidt økonomisystem. Nu vil du gerne videre ud over rampen, uden at komme galt afsted med dine data. Der er nemlig en hulens masse systemer, der skal spille sammen. Men … hvordan? Det sørger vi for. Det eneste, du skal gøre, er faktisk bare at spørge.

Kunne dette være noget for dig?

Book et møde med en af vores sælgere, der med glæde vil fortælle mere om vores løsninger, og hvordan disse kan gøre en forskel for din virksomhed.

Om Little Beacon

Little Beacon er en af Danmarks førende virksomheder inden for apps til ERP-løsninger. Du finder os i hjertet af Odense, og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Vi sidder 15 mand på kontoret, som alle har en passion for og en forståelse af digitalisering. Vi går på arbejde for at binde enderne sammen, så enhederne kan mødes: mobil, scanner, touch, tablet. Ja, hele vejen rundt, så vores kunder får en nemmere hverdag, uanset hvad de arbejder med.

Little Beacon blev stiftet i 2007 af Christer Jensen og er i dag et dansk partnerdrevet appbureau, der fokuserer på digitalisering af arbejdsprocesser og samspillet mellem apps og virksomhedernes økonomisystemer. Hos Little Beacon har vi over den seneste årrække samlet et helt igennem faktisk hold af kompetente personer, der hver dag stræber efter at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Little Beacon © 2008 – 2024
Vestergade 75C, 1. sal, 5000 Odense C
CVR: 31346576

Book et møde

Vi har udviklet en række business apps, der taler sammen med virksomhedernes økonomisystem. Vores apps har til formål at digitalisere de ofte manuelle og tidskrævende arbejdsprocesser samt forbedre den interne kommunikation i virksomheden.

Book et møde med en af vores sælgere, der med glæde vil fortælle mere om vores løsninger, og hvordan disse kan gøre en forskel for din virksomhed.

Christer Jensen

CEO & Partner

Klaus Diers

Sælger